Αποτελεί συντομογραφία του όρου «Business to Business». Περιγράφει συναλλαγή μεταξύ επιχειρηματικών οντοτήτων για την υποστήριξη επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων, όπως οι πωλήσεις/προμήθειες προϊόντων σε τιμές χονδρικής.

Σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την εμπορία προϊόντων ή την εφαρμογή προϊόντων και θεραπειών που αποσκοπούν στην φροντίδα και την υγιεινή της επιδερμίδας: στεγασμένα και διαδικτυακά καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, ινστιτούτα αισθητικής, Κέντρα Spa και Ευεξίας, ειδικούς ιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρούργους, ελεύθερους/ελεύθερες επαγγελματίες αισθητικούς.

Πρόκειται για μια μορφή εύκολης και άμεσης χονδρικής πώλησης, που εφαρμόζεται ευρέως στο εξωτερικό, και που εισάγουμε για πρώτη φορά στο πεδίο των καλλυντικών στην Ελλάδα. Η σύγχρονη αυτή πρακτική, εξασφαλίζει λιγότερα ενδιάμεσα κόστη και προστατεύει το μέγιστο δυνατό όφελος για τον επαγγελματία /επιχειρηματία/ επιστήμονα του κλάδου της ομορφιάς, αλλά και για τον τελικό καταναλωτή.

Πρέπει το επαγγελματικό του ΑΦΜ να σχετίζεται με δραστηριότητα από τις προαναφερόμενες του κλάδου της ομορφιάς, της φροντίδας και της υγιεινής της επιδερμίδας.

Κάθε ΑΦΜ εφόσον είναι ενεργό, αυτό πιστοποιείται online μέσω του ανοιχτού και προσβάσιμου σε όλους ευρωπαϊκού μηχανισμού VIES VAT VALIDATION. Επιπλέον, μέσω των στοιχείων επικοινωνίας σας, επιβεβαιώνουμε πως έχετε πραγματικά την σχετική με το αντικείμενο επαγγελματική ιδιότητα.

Όχι λυπούμαστε δεν μπορείτε. Εφόσον δεν πιστοποιείται η επαγγελματική συνάφεια με τον κλάδο όπως προαναφέρθηκε, το αίτημα εγγραφής δεν θα εγκρίνεται.

Οι τιμές χονδρικής μας εξαρτώνται και επηρεάζονται από πολλούς εξωγενείς παράγοντες όπως και κυρίως: α) Οι διεθνείς νομισματικές ισοτιμίες, β) οι τιμές των συνεργαζόμενων παραγωγών εταιρειών, τα προϊόντα των οποίων εισάγουμε, γ) τα κόστη μεταφοράς από Ν.Κορέα ως την Ελλάδα. – Κάθε φορά που υπάρχει μια σημαντική μεταβολή στα παραπάνω, η αυτή οδηγεί εύλογα σε αυτόματη προσαρμογή των τιμών χονδρικής που παρέχουμε, είτε με μείωση τιμών (όταν π.χ. η ισοτιμία ευνοεί το ευρώ έναντι του δολαρίου), είτε με αύξηση. Σε κάθε περίπτωση, η αυξομειώσεις αυτές είναι συνήθως πολύ μικρές έως αναπαίσθητες και λαμβάνουν χώρα, εφόσον υφίσταται λόγος, με κάθε νέα παρτίδα προϊόντων που παραλαμβάνουμε από Ν.Κορέα.

Αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο σε περίπτωση νέας παραλαβής και αλλαγής τιμών, που έλαβαν χώρα μετά τη δέσμευση της παραγγελίας σας από το υφιστάμενο απόθεμα και την εξόφληση με τη δεσμευμένη τιμή. Οι παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί και τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί, δεν επηρεάζονται.

Παρέχουμε το κίνητρο της μέγιστης δυνατής έκπτωσης για προπαραγγελίες σε κούτες, που δεν θα αφορούν στο υφιστάμενο απόθεμα στην αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα αφορούν κούτες που θα έρθουν με νέα παραγγελία από Ν.Κορέα και θα παραδοθούν σε διάστημα 40-50 ημερών μετά την εξόφλησή τους. Περιορίζουμε πολύ κοντά στο κόστος την τιμή σ` αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό αφενός ωφελεί αναμφισβήτητα τον αγοραστή, αφετέρου μας βοηθά να επεκτείνουμε στοχευμένα το αποθεμά μας, ώστε να εξυπηρετούμε ταχύτερα σε μελλοντικές παραγγελίες τεμαχίων.

Πρόκειται για προϊόντα που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα τεμαχίων, μελλοντικά, αναλόγως της ροής των προμηθείων μας. Αυτό θα συμβεί γρηγορότερα, εφόσον υπάρξει ζήτηση, η οποία θα εκφραστεί με προπαραγγελία έστω μιας κούτας, ώστε προβούμε με τη σειρά μας σε επιπλέον παραγγελία που θα δημιουργήσει και το σχετικό απόθεμα για τη μελλοντική ζήτηση των ενδιαφερόμενων. Γενικά στις παραγγελίες μας από Ν.Κορέα, δίνουμε προτεραιότητα στα προϊόντα που ζητούν οι πελάτες μας, ενώ παράλληλα διευρύνουμε σταδιακά τα διαθέσιμα προϊόντα του καταλόγου.

Ενεργοποιούμε τη δυνατότητα προπαραγγελίας τεμαχίων μόνο στα μη διαθέσιμα προϊόντα για τα οποία προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σύντομα παραγγελία εισαγωγής και υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος άφιξης. Τότε μπορείτε να προπαραγγείλετε. Θα πρόκειται φυσικά για ξεχωριστή παραγγελία με ξεχωριστό τιμολόγιο, αν έχετε και άλλη παραγγελία με διαθέσιμα προϊόντα που μπορούν να σας αποσταλούν άμεσα, εκτός αν εσείς επιλέξετε να σας αποσταλούν όλα μαζί μετά την άφιξη εκείνων που προπαραγγείλατε.

Γενικά προσπαθούμε να μην υπάρχουν μεγάλα διαστήματα μεταξύ εξάντλησης ενός προϊόντων και restocking. Αυτό σημαίνει πως συνήθως, όταν ένα προϊόν πλησιάζει σε όρια εξάντλησης του αποθέματος, έχουμε ήδη μεριμνήσει για την επόμενη άφιξη. Νέες παραγγελίες από Ν.Κορέα, συνήθως πραγματοποιούμε κάθε μήνα εντός του πρώτου δεκαημέρου και ο συνήθης χρόνος άφιξης στην αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη είναι 40 ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως αποκλείεται να υπάρξει και ενδιάμεση παραγγελία εφόσον η ζήτηση περισσοτέρων προϊόντων το υπαγορεύσει. Συνήθως όταν θα αναμένεται συνολικό restocking για κάποια προϊόντα ή για κάποιο brand, θα υπάρχει σχετική ανάρτηση και στα ΝΕΑ μας.

Βεβαίως, εφόσον πρόκειται για προϊόν των εταιρειών που συνεργαζόμαστε και εφόσον διαθέτει την πιστοποίηση CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για προπαραγγελία κούτας προκειμένου να το φέρουμε άμεσα. Ή αν ενδιαφέρεστε μόνο για κάποια τεμάχια, μπορούμε να το εντάξουμε στον σχεδιασμό μας για μελλοντικές προμήθειες στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ζημιών ή ανωμαλιών που οφείλονται στην αποστολή, ή αν κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο πελάτης διαπιστώσει πως ένα προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε όσα προβλέπονται στη σύμβαση ή στην παραγγελία, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως μαζί μας στο contact@dermaistas.com Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στους Όρους και Προϋποθέσεις, στην ενότητα 12 με τίτλο «Επιστροφές».

Μπορείτε να το κάνετε, ακόμα και μετά την επιβεβαίωσή της και την αποστολή του αναλυτικού ενημερωτικού με το κόστος προς εξόφληση. Σε περίπτωση ακύρωσης, η διαδικασία τερματίζεται. Σε περίπτωση μεταβολής, σας αποστέλλεται εκ νέου αναλυτικό ενημερωτικό. Εφόσον έχει προχωρήσει η αποστολή της παραγγελίας σας, ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κατά προσέγγιση κόστος των μεταφορικών στον σύνδεσμο ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Σε κάθε περίπτωση, όταν υποβάλλετε την παραγγελία σας, το αναλυτικό ενημερωτικό που θα σας αποστείλουμε με την επιβεβαίωση, θα περιλαμβάνει διακριτό και το ακριβές μεταφορικό κόστος.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο δυτικός κόσμος “υποκλίνεται” στο beauty expertise της Ν.Κορέας, στην K-Beauty δηλαδή, όλο και περισσότερο χρόνο με τον χρόνο. Η Ν.Κορέα εκπέμπει αυθεντία στην υγεία και στην περιποίηση της επιδερμίδας, και αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους, που τα κορεάτικα καλλυντικά υπερέχουν: Η βαθιά γνώση της φυσικής φροντίδας τη επιδερμίδας στη Ν. Κορέα αποτελεί εθνικό κεκτημένο και κοινωνικό… καθήκον. Στη Ν. Κορέα, η ανάπτυξη της βιομηχανίας της ομορφιάς θεμελιώθηκε πάνω στην παράδοση αιώνων, που ήθελε τη σφριγηλή, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, να πιστοποιεί την κοινωνική ανωτερότητα. Αυτή η παράδοση, οδήγησε στην ανάγκη για παραγωγή καλλυντικών περιποίησης, μέγιστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας, με απολύτως φυσικά συστατικά που επιτρέπουν την συνεχή, όχι απλώς καθημερινή, αλλά και πολλαπλώς συνδυαστική χρήση. Ο συνδυασμός υψηλής αξίας και αποτελεσματικότητας με την προσιτή τιμή είναι ένας ακόμα λόγος να αναβαθμίσεις σήμερα την ρουτίνα ομορφιάς σου. Ακριβώς επειδή στη Ν. Κορέα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας δεν θεωρούνται είδος πολυτελείας, αλλά είδος πρώτης ανάγκης, που είναι μάλιστα συνυφασμένο με την κοινωνική κουλτούρα, τα κορεατικά καλλυντικά αναπτύχθηκαν με γνώμονα την ευκολία πρόσβασης και από πλευράς επάρκειας, αλλά και από πλευράς τιμής. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές αρκετών κορεάτικων προϊόντων ομορφιάς, καταξιωμένων εταιριών είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές έναντι ευρωπαϊκών ή αμερικανικών προϊόντων προσφέροντας συχνά υψηλότερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Και βέβαια υπερέχουν λόγω των συστατικών και των καινοτομιών που χρησιμοποιούν για να συνθέτουν τις μυστικές φόρμουλες που δίνουν στις γυναίκες της Κορέας το φημισμένο glass skin, το οποίο διατηρείται νεανικό, ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες.