ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

  • Κάνετε την αίτηση εγγραφή σας στο Dermaistas B2B στο πεδίο MY_ACCOUNT συμπληρώνοντας τα στοιχεία της εταιρείας σας και εντός των επομένων ωρών, αφού διασταυρωθεί η επαγγελματική σας ιδιότητα, αποστέλλουμε τον προσωπικό κωδικό σας για την είσοδό σας στο e-shop.
  • Κάνετε LOG_IN στο ίδιο πεδίο και έπειτα μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο βλέποντας τις τιμές Τεμαχίου – Κούτας κάθε προϊόντος.
  • Προσθέστε στο «καλάθι» σας τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε, ολοκληρώνετε τις επιλογές σας και πατάτε «αποστολή παραγγελίας».
  • Εντός 24ωρών η παραγγελία επιβεβαιώνεται και σας αποστέλλουμε αναλυτικό ενημερωτικού κόστους συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού,και τρόπο εξόφλησης.
  • Εξοφλείτε την παραγγελία σας, η οποία άμεσα ετοιμάζεται και σας αποστέλλεται.

ΠΛΑΦΟΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

MOQ: Για κάθε προϊόν υπάρχει Μίνιμουμ Ποσότητα Παραγγελίας (Minimum Order Quantity) τεσσάρων (4) τεμαχίων.

MOA: Ελάχιστη αξία παραγγελίας (Minimum Order Amount) προ φόρων, ορίζεται το ποσό των 300€.

  • Σε παραγγελίες 500€ ως 999,99€ προ φόρων, παρέχεται έκπτωση 3%.
  • Σε παραγγελίες 1.000€ – 1.999,99€ προ φόρων, παρέχεται έκπτωση 5%
  • Σε παραγγελίες 2.000€ – 3.999,99€ προ φόρων, παρέχεται έκπτωση 7%.
  • Σε παραγγελίες 5.000 € και άνω, προ φόρων, παρέχεται έκπτωση 10%

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Παρακολουθώντας σχετικές δημοσιεύσεις στα ΝΕΑ μας, ή επικοινωνώντας στο contact@dermaistas.com μπορείτε να μάθετε πότε περίπου αναμένονται αφίξεις προϊόντων που είναι εκτός stock.  Για προϊόντα εκτός stock που υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος άφιξης, ενεργοποιούμε την δυνατότητα προπαραγγελίας τεμαχίων. Μπορείτε να κάνετε προπαραγγελίες τεμαχίων μαζί με παραγγελίες διαθέσιμων τεμαχίων, λαμβάνοντας δύο ξεχωριστά τιμολόγια. Ένα που θα συνοδεύει τα προϊόντα που θα παραλάβετε άμεσα και ένα που θα αφορά στα προϊόντα που προπαραγγείλατε και θα παραλάβετε σε επόμενη αποστολή.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ

Μπορείτε να προπαραγγείλετε κούτες από τα προϊόντα που επιθυμείτε, με ειδική extra έκπτωση και τη σχετική αναμονή παράδοσης 40-50 ημερών. Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες στο contact@dermaistas.com

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί για να βρει τα Προϊόντα που του αρέσουν περισσότερο. Το μενού εμφανίζει τις διαθέσιμες κατηγορίες ανάλογα με το τι θέλει να αναζητήσει ο Πελάτης, π.χ. ανά τύπο προϊόντος και μάρκα. Για να δει τις τιμές για τους επαγγελματίες, ο Πελάτης πρέπει να εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας με τα στοιχεία της εταιρείας του, στη σελίδα “ο λογαριασμός μου”, ώστε να λάβει τον προσωπικό κωδικό εισόδου στο email του, μετά την διασταύρωση των στοιχείων και της επαγγελματικής ιδιότητας.

Συνδεόμενος με τον λογαριασμό του, θα βλέπει τις τιμές και βέβαια, κάνοντας κλικ σε ένα προϊόν, θα μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες για κάθε προϊόν, όπως περιγραφή, συστατικά, τρόπο χρήσης, βάρος κούτας(χαρτοκιβωτίου), αριθμός τεμαχίων ανά κούτα, χονδρική τιμή χωρίς φόρους, ελάχιστη ποσότητα αγοράς κ.λπ.

Είναι απαραίτητο να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχτείτε τους ισχύοντες Όρους Αγοράς και την Πολιτική Απορρήτου μας, κάνοντας κλικ στο ” Συμφωνώ με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τους Όρους Αγοράς της ECPC”.

Αφού ο Πελάτης επιλέξει τα προϊόντα τοποθετώντας τα στο “καλάθι”, μπορεί να μεταβεί στη “σελίδα του καλαθιού” για να επιβεβαιώσει την καταχώρηση της παραγγελίας του και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί η παραγγελία. Θα λάβει αμέσως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας του, και μέσα στις επόμενες 4-36 ώρες, αφού η ECPC ελέγξει τους όρους και επαληθεύσει ότι υπάρχει απόθεμα, θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και θα στείλουμε στον πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την “επιβεβαίωση παραγγελίας” με τη συνολική αξία της παραγγελίας, τους φόρους, εάν ισχύουν φόροι για αγορές από τη χώρα του πελάτη, καθώς και τον τραπεζικό λογαριασμό της ECPC και τον λογαριασμό Vivawallet της εταιρείας μας, ώστε να επιλέξει τη μέθοδο που επιθυμεί ο πελάτης και προχωρήσει στην πληρωμή.

Στις επόμενες 24 ώρες μετά την πληρωμή ο πελάτης θα λάβει το τελικό τιμολόγιο ενώ οι αγορές του θα προωθηθούν για αποστολή. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εντός 24-72 ωρών, εκτός από περιόδους εξωτερικών παραγόντων που το εμποδίζουν (για παράδειγμα απεργία των εργαζομένων στην αλυσίδα μεταφοράς και αποστολής), ή έκτακτες προωθητικές ενέργειες της ECPC με έγκαιρη ανακοίνωση των σχετικών πληροφοριών.

Αφού οι πελάτες δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους, θα έχουν πάντα πρόσβαση στο ιστορικό των αγορών τους στο “Ο λογαριασμός μου > Παραγγελίες”.

Μόλις ολοκληρωθεί μια αγορά, ο πελάτης θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης. Εάν ένας πελάτης έχει οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει με το contact@dermaistas.com ή με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων που του έχει ανατεθεί.