ΕΛΛΑΔΑ

Για την αποστολή των παραγγελιών χονδρικής εντός Ελλάδας, συνεργαζόμαστε με την Ταχυδέμα courier και την ACS courier.

Χρόνος παράδοσης:

  • 2-4 εργάσιμες ημέρες για Θεσσαλονίκη, Αττική και μεγάλα αστικά κέντρα
  • 3-6 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα (περιλαμβάνονται και οι νησιωτικοί προορισμοί)
  • ο χρόνος ενδέχεται να αυξηθεί για τις θεωρούμενες απομακρυσμένες περιοχές, ανάλογα με τα δρομολόγια των εταιρειών ταχυμεταφορών.

Κόστος αποστολής:

  • Από 6 € + ΦΠΑ για παραγγελίες βάρους έως 10 κιλών, που αποστέλλονται εντός Θεσσαλονίκης.
  • Από 11 € + ΦΠΑ για παραγγελίες βάρους έως 10 κιλών, που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το τελικό κόστος μεταφοράς κάθε παραγγελίας άνω των 10 κιλών, διαμορφώνεται ανάλογα με το ακριβές βάρος κάθε παραγγελίας, τον προορισμό και τους τρέχοντες τιμοκαταλόγους των εταιρειών ταχυμεταφορών, με ενδεικτική μέση τιμή 0,75 € + ΦΠΑ ανά κιλό άνω των 10 πρώτων.

Το ακριβές κόστος αποστολής κάθε παραγγελίας, θα περιλαμβάνεται τόσο στο ενημερωτικό σημείωμα επιβεβαίωσης που λαμβάνει ο πελάτης με το τελικό συνολικό κόστος της επιβεβαιωμένης παραγγελίας, όσο και στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο που θα λαμβάνει, μετά την εξόφληση της παραγγελίας, οπότε και ξεκινά η αποστολή της.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τις αποστολές εξωτερικού συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες DHL και FEDEX, λαμβάνοντας προσφορές για κάθε αποστολή και επιλέγοντας την πιο συμφέρουσα για τον πελάτη.

Οι ενδεικτικές τιμές που αναφέρονται πιο κάτω, περιλαμβάνουν φόρους και επίναυλο καυσίμων.

Χρόνος παράδοσης οδικής μεταφοράς (economy):

4-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη χώρα προορισμού και τα διαθέσιμα οδικά δρομολόγια.

Κόστος Αποστολής οδικής μεταφοράς (economy):

  • Για παραγγελίες από χώρες της ζώνης 1 & της ζώνης 2, δηλαδή Αλβανία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, το κόστος αποστολής ξεκινά από 20 € για παραγγελίες βάρους έως 15 κιλών και προσαυξάνεται ανάλογα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της επιλεγμένης μεταφορικής εταιρείας και ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας.
  • Για παραγγελίες από χώρες της ζώνης 3, δηλαδή Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο, το κόστος αποστολής ξεκινά από 25 € για παραγγελίες βάρους έως 15 κιλών και προσαυξάνεται ανάλογα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της επιλεγμένης μεταφορικής εταιρείας, ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ EXPRESS (αεροπορικές)

Για την Κύπρο και όλες τις υπόλοιπες χώρες, που δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω «ζώνες χωρών», ισχύει μόνο ο express τρόπος αποστολής (αεροπορικές) με χρόνο παράδοσης 2-4 εργάσιμων ημερών και κόστος αποστολής που ξεκινά από τα 45 € για παραγγελίες βάρους έως 5 κιλών και προσαυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, την χώρα προορισμού και την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της επιλεγμένης μεταφορικής εταιρείας.

Με τους ίδιους όρους, μπορούν να επιλέξουν την express αποστολή όλοι οι πελάτες και από τις χώρες, για τις οποίες προβλέπεται η οδική μεταφορά.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ακριβές κόστος αποστολής κάθε παραγγελίας, ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη, θα περιλαμβάνεται τόσο στο ενημερωτικό σημείωμα επιβεβαίωσης που λαμβάνει ο πελάτης με το τελικό συνολικό κόστος της επιβεβαιωμένης παραγγελίας, όσο και στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο που θα λαμβάνει, μετά την εξόφληση της παραγγελίας, οπότε και ξεκινά η αποστολή της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα προϊόντα που διακινούνται από την “EXCELLENT CHOICES ΙΚΕ” μέσω του dermaistas.com διαθέτουν τον απαραίτητο στην Ευρωπαϊκή Ένωση κωδικό καταχώρησης CPNP.

Οι πελάτες από χώρες εκτός ΕΕ έχουν την ευθύνη και υποχρέωση πριν προχωρήσουν στην αγορά προϊόντων από το dermaistas.com να έχουν βεβαιωθεί πως η πιστοποίηση CPNP είναι επαρκής για τη νόμιμη διάθεση των προϊόντων στην αγορά της χωράς τους ή πως μπορούν με δική τους ευθύνη να εξασφαλίσουν όποια πρόσθετη πιστοποίηση απαιτείται για τη νόμιμη διάθεση στη χώρα τους. Σε αντίθετη περίπτωση η “EXCELLENT CHOICES IKE” δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων, ούτε πραγματοποιεί επιστροφές χρημάτων, επειδή δεν κατέστη δυνατή η τελωνειακή διεκπεραίωση και εισαγωγή στη χώρα του αγοραστή λόγω απουσίας κάποιας προαπαιτούμενος πιστοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε μετά από αίτημα του πελάτη να διερευνήσουμε για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν την ύπαρξη άλλων πιστοποιήσεων εκτός του CPNP, απευθυνόμενοι στην κατά περίπτωση παραγωγό εταιρεία.