K-Beauty, Νέα, Όλα τα Άρθρα

Dermaistas B2B Pre-Opening Discount Deal: οι λεπτομέρειες της μεγάλης προσφοράς!

Ξεκίνησε λοιπόν, το eshop χονδρικής πώλησης K-Beauty καλλυντικών, που απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς, φιλοδοξώντας να συνδυάζει την επιτυχία του με τη δική σας!

Η Excellent Choices, είναι επιχείρηση που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, απ` όπου και λειτουργεί το e-shop Dermaistas.gr, διαθέτοντας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημοφιλή κορεάτικα καλλυντικά καταξιωμένων και δυναμικά αναπτυσσόμενων brands της Ν. Κορέας και της Κ-Beauty φιλοσοφίας στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του 1ου στην Ελλάδα αποκλειστικά Β2Β ηλεκτρονικού καταστήματος κορεατικών καλλυντικών, DERMAISTAS.COM, σας παραθέτουμε μια άκρως συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Η πρόταση αφορά την ευκαιρία σας να αξιοποιήσετε την PREOPENING DISCOUNT DEAL του Dermaistas.com, για προπαραγγελίες κούτας/προϊόν με extra έκπτωση σε ήδη δελεαστικές τιμές και με αυξημένο περιθώριο κέρδους, σε μια ποικιλία κορεατικών προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας.

(Οι παραγγελίες τεμαχίων θα λειτουργήσουν μετά το τέλος της preopening προσφοράς.)

Η ανταγωνιστική και εγνωσμένης αξίας ποιότητα της KBeauty παράδοσης και τεχνογνωσίας, που κερδίζει διαρκώς έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού παγκοσμίως, όπως και στην Ελλάδα, εγγυάται την δικαίωση της επιλογής σας να ανταποκριθείτε στην προσφορά μας.

Brands που εκπροσωπούμε ως επίσημοι και άμεσοι συνεργάτες χονδρικής πώλησης και  για τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στον σύνδεσμο Dermaistas.com/brands, είναι τα εξής:

ACCOJE / ACROPASS / BLUBAN /FARMSTAY / HARUHARU / HOUSE OF DOHWA / JEU`DEMEURE / THE POTIONS / SNP / ULTRA-V κ.α.

Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία εδραίωσης νεών συνεργασιών για νέα brands που θα ενταχθούν στη διάρκεια του 2023, ενώ και ο αρχικός κατάλογος προϊόντων του B2B καταστήματος για τις ήδη συνεργαζόμενες εταιρείες, θα επεκταθεί σταδιακά για να καλύψει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία των προϊόντων τους.

Η  ούτως ή άλλως συμφέρουσα εκπτωτική πολιτική που θα ισχύει από τον Μάρτιο και που εσείς… δεν θα χρειαστείτε για τις επτά πρώτες παραγγελίες σας εφόσον ανταποκριθείτε στην πρόταση που ακολουθεί, προβλέπει εκπτώσεις από 3% έως και 10% για ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.

Σε εσάς προτείνουμε να εξασφαλίσετε κλειδωμένο ποσοστό έκπτωσης 12%, ακόμα και με τα minimum όρια παραγγελίας, για τις επτά (7) πρώτες παραγγελίες σας, συμπεριλαμβανομένης αυτής που θα πραγματοποιήσετε ως τις 28 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται σε ισχύ η προσφορά που ακολουθεί αναλυτικά:

PRE-OPENING DISCOUNT DEAL

  • Κάνετε την αίτηση εγγραφή σας στο Dermaistas.com συμπληρώνοντας τα στοιχεία της εταιρείας σας και εντός των επομένων ωρών σας αποστέλλουμε τον προσωπικό κωδικό σας για την είσοδό σας στο eshop, ώστε να μπορείτε να δείτε τις τιμές ανά προϊόν. Με τη σύνδεσή σας θα βλέπετε ήδη την αρχική τιμή κούτας για κάθε προϊόν και την τιμή προσφοράς -12% που θα αφορά τις παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 28 Φεβρουαρίου.
  • Επιλέγετε τις κούτες προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, από οποιοδήποτε brand και όποια προϊόντα επιθυμείτε συμπληρώνετε το «καλάθι» και καταχωρείτε την παραγγελία σας στο σχετικό πεδίο του eshop. Μπορείτε να επιλέξετε όσες κούτες επιθυμείτε ανά προϊόν, χωρίς όριο στον αριθμό προϊόντων.
  • Εντός 36ωρών (εκτός αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο) η παραγγελία επιβεβαιώνεται σε διασταύρωση και με τις παραγωγούς εταιρείες στη Ν.Κορέα και σας αποστέλλουμε επιβεβαίωση με αναλυτικό κόστος και τρόπο εξόφλησης.
  • Εξοφλείτε την παραγγελία σας, συν το κόστος μεταφοράς από Θεσσαλονίκη (όχι από Κορέα), το οποίο θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση που σας έχουμε αποστείλει και το οποίο καθορίζεται από τις τιμές των συνεργαζόμενων εταιρειών courier.
  • Η παραγγελία σας δεσμεύεται και στο τέλος της PREOPENING DISCOUNT DEAL περιόδου, δηλαδή στις….  προωθείται στο λιμάνι της Μπουσάν της Ν.Κορέας, όπου μαζί με το σύνολο των προπαραγγελιών του εν λόγω διαστήματος, φορτώνεται σε κοντέινερ με προορισμό την αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της αναμενόμενης ροής ενδιαφέροντος, για την πρόσβαση στα αποθέματα των συνεργαζόμενων παραγωγών εταιρειών της Ν.Κορέας, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, γι` αυτό σας προτείνουμε να προβείτε σύντομα στην υποβολή των παραγγελιών σας, εφόσον ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε την προσφορά).
  • Μετά από 40 μέρες παραλαμβάνουμε τα προϊόντα στην αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη και άμεσα ξεκινάνε οι αποστολές προς τους τελικούς παραλήπτες, ώστε να τα παραλάβετε σε διάστημα 4-7 ημερών ανάλογα με την τοποθεσία σας. Πρακτικά η πρώτη σας παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο σας περί τα τέλη Απριλίου.
  • Έχετε παραλάβει τα προϊόντα που παραγγείλατε ενώ ήδη μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας στη διάρκεια της PRE-OPENING ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ έχετε εξασφαλίσει εταιρικό κωδικό έκπτωσης 12% για τις επόμενες έξι παραγγελίες σας, ακόμα και στα minimum όρια ποσότητας και αξίας παραγγελίας, με χρονική διάρκεια αξιοποίησης δύο ετών!

Εννοείται πως, φροντίζουμε να διατηρούμε στην αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη επαρκές stock των προϊόντων που θα επιλέξουν οι νέοι μας συνεργάτες, ώστε να εξυπηρετούμε επόμενες παραγγελίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Άλλωστε μια από τις δυνατότητες που παρέχει αυτή η προσφορά, είναι να πραγματοποιήσουμε στοχευμένες προμήθειες που θα αντανακλούν τις δικές σας ανάγκες για την καλύτερη μελλοντική σας εξυπηρέτηση.

Είμαστε βέβαιοι πως μια σύντομη περιήγησή σας Dermaistas.Com, αλλά και στο Dermaistas.gr, θα σας πείσει για την εδραιωμένη αξιοπιστία της εταιρείας μας και την δυναμική της πρότασης που κρατάτε στα χέρια σας.

Με την προσδοκία μιας μακράς και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Για την EXCELLENT CHOICES PC

Ευάγγελος Μωυσής

Co-Founder & General Manager